Äyräväinen

”Avaintekijät menestyksemme taustalla ovat tyytyväiset asiakkaat ja työntekijät, jotka kantavat vastuunsa oman työnsä laadusta ja koko porukan viihtyvyydestä.”

AVOIMET PAIKAT

Äyräväisen tiimissä työskentelemme vaativien LVIAS-suunnitteluprojektien parissa. Työllemme on kovasti kysyntää ja sen johdosta haemme työkavereiksemme osaavia LVI-suunnittelijoita ja -projektipäälliköitä sekä sähkösuunnittelijoita.

Meiltä saat loistavan työilmapiirin ja parhaat kollegat. Äyräväinen on insinööritoimisto, jossa yhdistyvät isomman yrityksen vakaavaraisuus ja työsuhde-edut sekä perheyrityksen viihtyisyys ja avoin tekemisen meininki. Olemme rakentaneet yrityksemme yhdessä mahdollisimman mukavaksi työyhteisöksi, joka maanantaiaamuisin starttaa viikon yhdessä kahvikupin ääressä ja erottuu kilpailijoistaan hyvällä johtamisella sekä sisäisellä yhteistyöllä.

Sähkösuunnittelija

Odotamme sinulta sähkötekniikan koulutusta ja aikaisempaa suunnittelukokemusta, noin 1-4 vuotta, kiinteistösähkösuunnitteluprojekteista sekä halua kehittää jatkuvasti omaa osaamistasi. Toimit projekteissamme luotettuna asiantuntijana. Luonnollisesti olet myös tiimipelaaja, joka tuo oman panoksensa koko porukan ja asiakkaidemme menestykseen. Lopullista toimenkuvaa voidaan muokata henkilökohtaisten ominaisuuksiesi, kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaisesti.

LVI-suunnittelija / Projektipäällikkö

Odotamme sinulta LVI-tekniikan koulutusta ja aikaisempaa näyttöä alan projekteista sekä halua kehittää jatkuvasti omaa osaamistasi. Toimit luotettuna asiantuntijana ja pidät aktiivisesti yhteyttä sinulle nimettyihin asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihin. Luonnollisesti olet myös tiimipelaaja, joka tuo oman panoksensa koko porukan ja asiakkaidemme menestykseen. Lopullista toimenkuvaa voidaan muokata henkilökohtaisten ominaisuuksiesi, kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaisesti.

Voit lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen rekry@ayravainen.fi

Lisäksi haemme

Julkaistu: 23.10.2019 Sähkövalvoja Lue lisää

Työsuhde-etumme

Lounassetelit
Kattava terveydenhuolto
Joustavat työ- ja loma-aikajärjestelyt
Sairaan lapsen hoitoetu
Bonusjärjestelmä
Liikuntaetu
Maksuton hieronta
Mukavat työkaverit