top of page

Suunnittelupalvelut

Yhteistyön sujuvuus asiakkaiden ja yhteistyökumppaneidemme kanssa on toimintamme ydin, jonka eteen teemme päivittäin töitä ammattitaidolla ja sitoutuneen työyhteisömme voimin.

 

Haluamme kuulla ja keskustella asiakkaidemme kanssa talotekniikan ajankohtaisista kehittämistarpeista, ja toteuttaa asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa sopivat ratkaisut. Käytössämme oleva laatujärjestelmä varmistaa, että toimintamme on asiakaslähtöistä, laadukasta ja tarkoituksenmukaista.

Äyräväinen_sähkösuunnittelu
LVIA-suunnittelu

LVIAJ-suunnittelu

LVIAJ-suunnittelupalveluihimme kuuluu korjaus- ja muutoskohteiden ja uudisrakennusten suunnittelu kaiken kokoisissa projekteissa.

Energia- ja elinkaaripalvelut

Energia- ja elinkaaripalvelut

Energia- ja elinkaarisuunnittelun vaatimukset tiukentuvat jatkuvasti. Meidän palvelumme on kehitetty vastaamaan näihin tarpeisiin.

Sähkösuunnittelu

Sähkösuunnittelu

Sähkösuunnittelu-palvelumme kattavatkorjaus ja muutos-kohteiden sekä 
uudisrakennusten 
suunnittelun.

Rakennusautomaatio

Rakennusautomaatio

Äyräväinen tekee rakennusautomaatio-suunnittelua laajassa skaalassa; pienistä saneerauslisäyksistä aina vaativiin ja laajoihin automaatio-järjestelmä-kokonaisuuksiin.

Äyräväinen Oy Snellmaninkatu

Snellmaninkatu 10

Peruskorjaus

Äyräväinen elinkaarta jatkava peruskorjaus.png

Karamzinin koulu

Elinkaarta jatkava peruskorjaus

Äyräväinen Flamingo Wing hotelli laajennus.png

Flamingo Wing, hotellin laajennus

Äyräväinen toimi hankkeessa LVIA-suunnittelijana. Hankkeen tavoitteena oli alusta alkaen saada kohteelle BREEAM-ympäristösertifikaatti

Referenssit

bottom of page