top of page

Rakennusautomaatio

Rakennusautomaatio on teknologiaa, joka toteutetaan älykkäillä laitteilla ja järjestelmillä. Näille ominaista on jatkuva kehittyminen. Toinen mainitsemisen arvoinen nosto on automaatiojärjestelmien, ja varsinkin niihin liittyvien prosessien turvallisuus ja toimintavarmuus. Tässä nousee esille ajan tasalla olevan suunnittelun tärkeys. Näihin ja moneen muuhun haasteeseen rakennusautomaatiosuunnittelijamme vastaavat päivittäin.

Äyräväinen tekee rakennusautomaatiosuunnittelua laajassa skaalassa; pienistä saneerauslisäyksistä aina vaativiin ja laajoihin automaatiojärjestelmäkokonaisuuksiin. Rakennusautomaatiota suunnitellaan usein osana muuta talotekniikkaa, mutta meille ovat tuttuja myös ns. RAU-saneeraukset, joissa suunnitellaan pelkkää automaatiota muu tekniikka säilyttäen.

Suunnittelun lisäksi teemme rakennusautomaatiojärjestelmien nykytilanteen kunto- ja toimintaselvityksiä, joiden perusteella kiinteistön toimivuuden kannalta tärkeät epäkohdat ja puutteet voidaan havaita. Tarkoituksena on antaa kiinteistön omistajalle ymmärrys kiinteistön rakennusautomaation tilasta, sekä haluamme tietysti olla mukana jatkojalostamassa kiinteistöä kohti paremmin toimivaa kokonaisuutta.

Äyräväisellä rakennusautomaatioprojekteja toteutetaan viiden, pelkästään rakennusautomaatioon keskittyneen suunnittelijan voimin.

Rakennusautomaatio
Anssi_Apell

Anssi Apell

RAU-koordinaattori, Projektipäällikkö

040 450 9284

Tutustu referensseihin

Olemme toteuttaneet lukuisan määrän erilaisia rakennusautomaation ja LVIAJ-suunnittelun projekteja ympäri Suomea.

Fazer vierailukeskus
bottom of page