top of page

Äyräväinen

Vuoteen 1972 juurensa juontava yrityksemme on LVIA- ja sähkötekniikkaan erikoistunut insinööritoimisto, jonka palveluihin kuuluvat niin projektien suunnittelu, rakennuttaminen, kuin valvontakin. Päätoimipaikkamme sijaitsee Vantaalla, jossa työskentelee noin 60 alan asiantuntijaa.

Asiakkaitamme ovat

Asiakkaitamme ovat muun muassa Helsingin kaupunki, Espoon kaupunki, Vantaan kaupunki, Nurmijärven kunta, Keravan kaupunki, Citycon Oyj, KELA, Senaatti-kiinteistöt, Juhola Asset Management Oy, Messukeskus, CapMan Oyj (Dividum), Restel, Helsingin yliopisto sekä Ylva.

Äyräväinen_meistä.jpg

Turvallista talotekniikkaa

Suunnittelumme johtoteemana on turvallisuus. Se tarkoittaa asiakkaillemme terveellisiä ja turvallisia sisäolosuhteita sekä toiminnan häiriöttömyyttä ja jatkuvuutta ympäristö- ja energianäkökohdat huomioon ottaen. Se tarkoittaa myös sitä, että huolehdimme sekä hankkeidemme että omasta työturvallisuudesta.

Pysymme aikataulussa

Laatu näkyy ennen kaikkea siinä, että aikataulumme pitävät.

Jatkuva kehitys

Haluamme parantaa ja kehittää toimintaamme, tietotaitoamme ja suunnittelun ajankäyttöä jatkuvasti. Ajantasainen, RALA-sertifioitu laatujärjestelmämme kattaa kaikki yrityksemme tärkeimmät toiminnot.

Laatujärjestelmän avulla voimme mitata myös muun muassa asiakastyytyväisyyttä, henkilöstön viihtyvyyttä sekä potentiaalisia kehityskohteita. Vuosittaisella auditoinnilla varmistamme, että laatujärjestelmää noudatetaan ja se on tarkoituksenmukainen.

Osaava, sitoutunut henkilöstö

Pidämme huolta siitä, että henkilöstömme on paitsi osaavaa, pätevää ja luotettavaa, myös työssään erinomaisesti viihtyvää. Yksi tavoitteistamme onkin kouluttaa henkilöstöämme jatkuvasti ja tarjota heille mielenkiintoisia ja haastavia projekteja.

Vastuullisuus

Vastuullisuus merkitsee meille sitä, että huomioimme kaikessa toiminnassamme sen taloudelliset, sosiaaliset ja ekologiset vaikutukset. Vastuullisuus on osa kaikkea toimintaamme ja yksi Äyräväisen kolmesta arvosta.

Tutustu referensseihin

Olemme toteuttaneet lukuisan määrän erilaisia rakennusautomaation ja LVIAJ-suunnittelun projekteja ympäri Suomea.

Fazer vierailukeskus
bottom of page