top of page
Search

Uudet tuulet puhaltavat koronasta huolimatta

Näinä vaikeina ja epämääräisinä aikoina on hienoa olla mukana synnyttämässä jotakin uutta. Vaikka ajankohta olisi voinut olla parempikin, oli ajatusta haudutettu jo pitkään ja päätös oli tehty: Äyräväinen Oy:n rakennuttaminen ja valvontaosasto eriytetään omaksi yhtiökseen. Äyräväinen Rakennuttaminen perustettiin huhtikuun ensimmäisenä päivänä 2020.


Äyräväinen Oy on toiminut kokonaisvaltaisena LVI-suunnittelutoimistona jo vuodesta 1972, ja se on saavuttanut vakaan aseman toimialallaan. Sama on nyt tähtäimessä rakennuttamisen ja valvonnan osalta uuden yhtiön myötä. Uuden yhtiörakenteen tarkoitus on tuoda selkeyttä palveluvalikoimaan sekä uusille että vakiintuneille asiakkaille. Tavoitteenamme on, että palveluiden kokonaisvaltainen hyödyntäminen on jatkossa asiakkaille yhä helpompaa.


Uskomme, että nyt ajassamme käynnissä oleva poikkeuksellinen tilanne tulee väistymään ja rakentamisessa ollut positiivinen suhdanne jatkuu. Äyräväinen-konserni on sitoutunut tarjoamaan rakennushankkeisiin täyden palvelun koko rakennuksen elinkaaren ajan. Olemme mukana kiinteistöjen nykytilaselvityksistä konseptisuunnittelun ohjaamiseen ja kustannusarvioihin. Kauttamme toteutuu myös Tate-suunnitelmien toteutus ja muu suunnitteluhankinta, urakoinnin hankinta sekä projektien johtaminen ja työmaavalvonta.Kevään odotuksin ja jaksamista poikkeusoloihin toivottaen,


Timppa Seppälä Toimitusjohtaja 050 355 2736 Äyräväinen Rakennuttaminen Oy

0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page