top of page
Search

LVIAS-suunnittelutoimiston back office -palvelut

Suunnittelutoimisto on paljon muutakin kuin viivan piirtoa ja excel-taulukoiden pyörittämistä. Suunnittelun taustalla tapahtuu paljon muutakin toimintaa, joka tukee projektitoimintaa ja toimistossa työskentelevien ammattilaisten työtä parhaalla mahdollisella tavalla.


On tärkeää, että suunnittelutoimiston taustalla toimii hallintotiimi pitämässä laskutuksen, tarjous- ja tilausmaailman, projektitoiminnan hallinnollisen puolen sekä henkilöstöhallinnon mahdollisimman toimivana. Toimimme myös toiminnanohjausjärjestelmämme tukihenkilöinä työntekijöillemme. Näin varmistamme, että yhteistyö toimii yrityksemme sisällä jouhevasti ja saamme asiat etenemään.


Äyräväisen sisäinen yksikkö pitää yllä toimiston arjen toimivuutta. Pidämme huolen toimistotarvikkeiden ajantasaisuudesta, kokouksista, matka- sekä muista järjestelyistä. Toki korona-aikana tämä on vähentynyt, mutta kuitenkin työssä viihtymistä pidetään tärkeänä ja keksitään työn ohelle myös vapaa-ajan toimintaa.


Tiivistetysti sanottuna toimimme suunnittelijoiden, projektipäälliköiden sekä johdon tukena. On hyvin tärkeää, että toimiston tukitoimet toimivat jouhevasti ja helpottavat suunnittelijoiden työtä. Meidän avullamme yhteistyö pysyy tasapainossa hallinnon ja suunnittelijoiden välillä
Satu Rissanen, projektiassistentti

0 comments

Comments


bottom of page