top of page
Search

Etätöiden ja muutosten kevät

Digitalisaatiosta ja etätöiden tekemisestä on puhuttu jo pitkään, mutta toimintatavat muuttuvat kuitenkin pienin askelin. Kysymyksiä ja pohdiskelua on aiheuttanut muun muassa verkkoyhteyksien toimivuus ja kokousten suorittaminen etäyhteyksien avulla. Yhtäkkiä me kaikki saimme huomata, että puheiden ja pähkäilyjen aika oli ohi. Tuli tehtyä pakon edessä digiloikka.Tällä hetkellä iso osa suomalaisista istuu kotona kuulokkeet päässä. Näin myös meillä Äyräväisellä. Suunnittelupuolemme vahvuus on tällä hetkellä 54 henkilöä, joista lähes kaikki ohjeistettiin etätöihin. Kuin silmänräpäyksessä toimisto tyhjeni.

Tilanne tuntui aluksi kummalliselta, mutta etätöiden tekoon onneksi tottui. Etätyöskentely on toiminut yllättävän hyvin. VPN-yhteydet pelaavat, ja Teams-kokoukset sujuvat pienen alkukankeuden jälkeen jo rutiinilla.


On mielenkiintoista seurata, mitä tapahtuu korona-ajan jälkeen. Mikä on uusi normaali, paluu toimistolle, etätöiden jatkuminen vai jotain siltä väliltä?

Olimme päättäneet jo hyvän aikaa sitten eriyttää rakennuttamis- ja valvontaosaston omaksi yhtiöksi, ja ajankohdaksi valikoitui 1.4.2020, eli aprillipäivä. Uusi yhtiö pääsee aloittamaan taipaleensa poikkeuksellisessa tilanteessa, mutta vaikka ajankohta on nyt haastava, katsomme me kuitenkin luottavaisesti tulevaisuuteen. Uskomme että asiat muuttuvat tästä vielä positiiviseen suuntaan.

Poikkeuksellista vappua odotellen,


Henri Airaksinen Toimitusjohtaja Diplomi-insinööri, LVI 040 450 8259

0 comments

Comments


bottom of page