Suunnittelupalvelut

Äyräväinen Oy:n palveluihin kuuluu korjausrakentaminen, toimitilojen uudistaminen ja uudisrakentaminen.

Suunnittelupalvelumme kattavat talotekniikan lämpö- vesi- ilmanvaihto- ja automaatiojärjestelmät kaiken kokoisissa projekteissa. Käyttämämme ohjelmistot mahdollistavat LVI-suunnittelun, automaatiosuunnittelun ja tietomallihankkeet. Teemme myös energiasimulointeja ja energiaselvityksiä. Kauttamme hoituvat myös sähkösuunnittelu, kustannuslaskenta sekä sprinkleri- ja kaasusammutussuunnittelu.

LVIA-suunnittelu

LVIA-suunnittelupalveluihimme kuuluu korjaus- ja muutoskohteiden ja uudisrakennusten suunnittelu kaiken kokoisissa projekteissa

Tutustu palveluihin

Energia- ja elinkaaripalvelut

Energia- ja elinkaarisuunnittelun vaatimukset tiukentuvat jatkuvasti. Meidän palvelumme on kehitetty vastaamaan näihin tarpeisiin.

Tutustu palveluihin

Sähkösuunnittelu

Sähkösuunnittelupalvelumme kattavat korjaus- ja muutoskohteiden sekä uudisrakennusten suunnittelun.

Tutustu palveluihin

Sisäilmajäähdytyksen erityisosaaja

Erityisosaamistamme on energiatehokas sisäilman jäähdytys. Suomalaisissa olosuhteissa voidaan usein käyttää vapaajäähdytystä, jossa hyödynnetään ulkoilman viileyttä. Energia- ja kustannustehokas vapaajäähdytys voidaan toteuttaa sarjassa kompressorijäähdytyksen kanssa. Tällöin koko jäähdytystarve voidaan toteuttaa energiaa ja kustannuksia säästäen.

Kaikki prosessimme mahdollistavat luottamuksellisen tiedon riskittömän käsittelyn ja varmistuksen

Kiinnitämme erityistä huomiota tietoturvallisuuteen ja luotettavuuteen. Kaikki turvaluokitellut työt suoritetaan suljetussa verkossa. Henkilöstöllämme on kattava kokemus turvaluokitelluista maanalaisista projekteista, kuten turvatiloista ja konesaleista. Kaikki prosessimme mahdollistavat luottamuksellisen tiedon riskittömän käsittelyn ja varmistuksen. Tietoturvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää kaikissa suunnittelun ja toteutuksen vaiheissa.

Yhteistyön sujuvuus asiakkaiden ja yhteistyökumppaneidemme kanssa on toimintamme kova ydin, jonka eteen teemme päivittäin töitä ammattitaidolla ja sitoutuneen työyhteisömme voimin. Haluamme kuulla ja keskustella asiakkaidemme kanssa talotekniikan ajankohtaisista kehittämistarpeista, ja toteuttaa asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa sopivat ratkaisut. Käytössämme oleva laatujärjestelmä varmistaa, että toimintamme on asiakaslähtöistä, laadukasta ja tarkoituksenmukaista.

Referenssit

Olemme toteuttaneet lukuisan määrän erilaisia rakennusautomaation ja LVIAJ-suunnittelun projekteja ympäri Suomea.

Katso referenssit

Snellmaninkatu 10

Peruskorjaus

Tutustu kohteeseen

Karamzinin koulu

Elinkaarta jatkava peruskorjaus

Tutustu kohteeseen

Flamingo Wing, hotellin laajennus

Äyräväinen toimi hankkeessa LVIA-suunnittelijana. Hankkeen tavoitteena oli alusta alkaen saada kohteelle BREEAM-ympäristösertifikaatti

Tutustu kohteeseen