Valitse yritys: HelsinkiRovaniemi
  • Rekrytointi

LVI-suunnittelija / Projektipäällikkö, olemme kiinnostuneita sinusta!

Insinööritoimisto Äyräväisen tiimissä työskentelemme vaativien LVIA-suunnitteluprojektien parissa. Työllemme on kovasti kysyntää ja sen johdosta haemme työkavereiksemme osaavia LVI-suunnittelijoita ja projektipäälliköitä.

Meiltä saat loistavan työilmapiirin ja parhaat kollegat. Äyräväinen on pieni suuri insinööritoimisto, jossa yhdistyvät isomman yrityksen vakaavaraisuus ja työsuhde-edut sekä perheyrityksen viihtyisyys ja avoin tekemisen meininki. Olemme rakentaneet yrityksemme yhdessä mahdollisimman mukavaksi työyhteisöksi, joka maanantaiaamuisin starttaa viikon yhdessä kahvikupin ääressä ja erottuu kilpailijoistaan hyvällä johtamisella sekä sisäisellä yhteistyöllä.

Odotamme sinulta LVI-tekniikan koulutusta ja aikaisempaa näyttöä alan projekteista sekä halua kehittää jatkuvasti omaa osaamistasi. Toimit luotettuna asiantuntijana ja pidät aktiivisesti yhteyttä sinulle nimettyihin asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihin. Luonnollisesti olet myös tiimipelaaja, joka tuo oman panoksensa koko porukan ja asiakkaidemme menestykseen. Lopullista toimenkuvaa voidaan muokata henkilökohtaisten ominaisuuksiesi, kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaisesti.

Lisätietoja antaa Pasi Heiskanen, puh. 040 580 5678
Voit lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen rekry@ayravainen.fi

”Avaintekijät menestyksemme taustalla ovat tyytyväiset asiakkaat ja työntekijät, jotka kantavat vastuunsa oman työnsä laadusta ja koko porukan viihtyvyydestä.”

Työsuhde-etumme

001

Lounassetelit

002

Kattava terveydenhuolto

003

Joustavat työ- ja loma-aikajärjestelyt

004

Sairaan lapsen hoitoetu

005

Bonusjärjestelmä

006

Liikuntaetu

007

Maksutonta hierontaa

008

Mukavat työkaverit