top of page
Search

Vastavalmistuneena Äyräväisellä

Olen Matias Pyyhtiä ja toimin Äyräväisellä LVI-suunnittelijana. Valmistuin Metropoliasta talotekniikan insinööriksi tammikuussa 2024 ja aloitin helmikuussa Äyräväisellä. Hain Äyräväiselle avoimella hakemuksella yrityksen rekrytointisähköpostiin ja sain yhteydenoton muutaman päivän päästä siitä. Rekrytointiprosessi oli mielestäni todella miellyttävä kokemus ja sain heti hyvän kuvan yrityksestä.


Ensimmäisinä päivinä minulle pidettiin perehdytyksiä Äyräväisen toimintatavoista ja käytännön asioista. Pääsin heti ensimmäisellä viikolla mukaan projektiin ja sain siihen projektipäälliköltä kattavan ohjeistuksen. Aikaisempi työkokemukseni on ollut pääosin LVI-suunnittelua asuntopuolella, joten on ollut erittäin mielenkiintoista ja virkistävää päästä tekemään monipuolisesti erilaisia hankkeita esimerkiksi toimitiloissa.


Olen saanut ottaa vastuuta projekteissa sekä tehdä itsenäistä työtä ja omia päätöksiä suunnitteluratkaisuissa. Kohdekäyntejä on ollut runsaasti ja olen päässyt kiertämään niillä yksin sekä kokeneempien suunnittelijoiden seurassa. Äyräväisellä panostetaan asiantuntijoiden osaamisen jatkuvaan kehittymiseen pitämällä esimerkiksi tuotekoulutuksia usein. Olinkin aloittaessani ihmeissäni, kun viikon sisään oli heti kaksi tuotekoulutusta.


Uuteen työyhteisöön integroituminen jännitti hieman ennen työn aloittamista, mutta turhaan. Kaikki työkaverit ovat todella mukavia ja heidän kanssaan on mutkatonta tehdä yhteistyötä. Työporukka on nuorekasta sekä rentoa ja kaikkien kanssa on ollut luontevaa keskustella muistakin kuin työasioista. Apua olen voinut kysyä kaikilta matalalla kynnyksellä aina, jos on ollut jotain epäselvyyksiä. Muutimme huhtikuussa uusiin toimistotiloihin Vantaalle ja olen huomannut, että yhteistyö automaatio- ja sähkösuunnittelijoiden kanssa on helpottunut huomattavasti.


LVI-suunnittelul
Matias Pyyhtiä

LVI-suunnittelija

0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page