top of page
Search

Syksy lähenee...

Kohta on jo kulunut kahdeksan kuukautta omaa uraa Äyräväisellä. Tänä aikana olen päässyt oppimaan millaista on olla LVIAS-suunnittelutoimiston toimistoassistentti. Tuona aikana on tullut opittua paljon uutta, ihan pelkästään toimiston käytännön asioista, mutta myös siitä, miten tuen taustalta käsin LVIAS-suunnittelijoita heidän työssään.


Kevät menikin uusien asioiden opettelussa. Pääsin myös suunnittelemaan Äyräväisen 50-vuotisjuhlia, joita juhlistettiin kesäkuussa yhdessä tytäryhtiöidemme kanssa. Juhlat olivat onnistuneet, ja siitä olikin hyvä aloittaa kesä, kun monella alkoi loma ja toimistolla tapahtui selvä väkikato.


Nyt nautitaan vielä viimeisestä kesäkuukaudesta ennen kuin tulee syksy. Suurin osa onkin jo palannut kesälomilta työn ääreen ja toimistolla alkaa olemaan normaali meno. Itselleni syksy tuo vielä paljon uutta opittavaa, kun saan uusia työtehtäviä hoidettavakseni. Toki pääsen myös suunnittelemaan pikkujoulujuhlia, mikä tuo mukavaa vaihtelua niin sanottuun ”normi” toimistotyöhön.


Odotan innolla mitä kaikkea syksy tuo tullessaan ja toivotankin kaikille onnistunutta loppuvuotta!


Äyräväinen
Emilia Nieminen

Toimistoassistentti

0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page