top of page
Search

Mitä Tampereella tapahtuu?

1.9.2021 käynnistimme toiminnan Äyräväisen Tampereen toimipisteellä. Äyräväisen toimitusjohtaja Henri Airaksinen vakuutteli meitä siitä, että tämän kasvavan yrityksen kelkkaan kannattaa hypätä ja Äyräväisen kasvutarinaa seuranneina, olimme asiasta samaa mieltä. Aiempaa työkokemusta samankaltaisista sähkösuunnittelu- ja esihenkilötyötehtävistä meiltä kummaltakin löytyi parikymmenen vuoden ajalta, ja kun saimme mahdollisuuden oman yksikön kehittämiseen ja työpaikkojen luomiseen, ei tarjousta voinut sivuuttaa. Motivaatio oli tapissaan!Ensimmäiset viikot uudessa työympäristössä kuluivat talon tapoihin ja järjestelmiin tutustuessa. Erityisen virkistävää oli tavata uusia, mahtavia kollegoita ihan kasvotusten, kun viimeisen vuoden oli maailman tilanteen vuoksi tottunut tuijottelemaan vain kuvaruutuja tietokoneensa näytöltä. Erityismaininnan ansaitsee myös yrityksen vahva yhteishenki, joka välittyi heti alusta alkaen!


Sijoituspaikkanamme toimii Äyräväisen tytäryhtiö Veikko Vahvaselkä Oy:n tilat Tampereen Nekalassa. Siellä järjestelimme työtilat uuteen uskoon, saimme käyttöömme uudenkarheat sähköpöydät ja tietokoneen hiirinkin vaihdettiin uudet paristot! Näissä puitteissa työnteko sujuu mainiosti.


Viimeiset kaksi kuukautta Tampereelle ovat kuluneet aivan hujauksessa, koska olemme löytäneet täältä todella paljon suunnittelutöitä. Ja vauhti sen kuin kiihtyy, kun suunta on komeasti eteenpäin! Onneksi aina tarvittaessa apua on saatavilla Helsingin päästä, jos meinaa kiire ottaa ylivallan.


Mutta keitä me täällä näppäimistön toisella puolella sitten olemme? Lyhyesti: kaksi mukavasti keski-ikäistynyttä sähköinsinööriä Nokialta. Ja siitä kylästä siis, ei firmasta! Suunnittelukokemusta meiltä löytyy niin julkisen ja yksityisen rakentamisen kuin korjaus- ja uudisrakentamisenkin puolelta. Myös referenssilistallamme riittää pituutta, kun siltä löytyy muun muassa päiväkoteja, hoivalaitoksia, sairaaloita, kouluja, liikerakennuksia ja toimistoja. Suunnittelualana meillä on sähkö-, tele- ja turvatekniikka. Näissä töissä ei missään nimessä tule jäädä paikalleen ja siksi jatkuva kouluttautuminen on osa arkeamme.


Täällä Tampereella ollaan aina valmiina uusiin ja mielenkiintoisiin koitoksiin, mutta tässä kaikki tältä erää. Se on moro!


Sanna ja Juhani Eerilä Äyräväinen Oy, Tampere

0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page