Sähkösuunnittelu

Sähkösuunnittelupalvelumme kattavat laajasti korjaus- ja muutoskohteiden sekä uudisrakennusten suunnittelun.

Monipuolinen osaamisemme pitää sisällään mm. sähkö-, tietoliikenne- ja turvajärjestelmien suunnittelun sekä valaistussuunnittelun. Teemme suunnittelua noin 20 ammattilaisen voimin. Tyypillisiä kohteitamme ovat toimisto-, opetus- ja liiketilat, erilaiset teollisuuden rakennukset, vanhat arvokiinteistöt, datakeskukset sekä lisäksi monipuolisesti muita kohteita. Jatkuva kehittyminen ja asiakkaan menestyminen on meillä palvelun kivijalka.

  1. Valaistussuunnittelu
  2. Turvasuunnittelu
  3. Telesuunnittelu
  4. Konsultointi ja valvonta
  5. Sähköverkonmitoitus
  6. Varmennetut sähköverkot
  7. Tietomallinnus

Teemme suunnittelua projektin kaikkiin vaiheisiin ja tietomallinnus on meille arkipäivää erilaisissa kohteissa. Vahvuutemme on yhteistyö asiakkaan ja muiden suunnittelualojen kanssa. Meillä on hyvä sisäinen synergia eri toimialojen välillä.

Meillä on kokemusta sisä-ja ulkovalaistuksen suunnittelusta kattavasti erilaisista kohteista. Mallinnamme ja laskemme valaistusta viimeisimmillä ohjelmistoilla huomioiden energiatehokkuusvaatimukset. Erilaiset valaistusohjausjärjestelmät suunnittelemme käyttäjälähtöisesti.

Meillä on erittäin vahva kokemus suurien varavoima- ja UPS-järjestelmien suunnittelusta sekä sähköverkon mitoituslaskelmista ja suojaustarkasteluista. Suunnittelemme myös aurinkosähköjärjestelmiä ja sähköautojen latausjärjestelmiä sekä räjähdysvaarallisten tilojen (ATEX) sähköistyksiä.

Laajasta osaamisestamme kertoo, että teemme myös kustannuslaskentaa, kuntoarviointia ja suunnittelijavalvontaa kohteisiin. Hankkeiden erilaiset konsultointitarpeet ja selvitykset hoituvat kauttamme vastuullisesti.

Palvelemme niin suurissa kuin pienissä hankkeissa – ota rohkeasti yhteyttä!


Reijo Bergman
Suunnittelujohtaja, Sähkösuunnittelu
050 373 3521

Jiri Jokinen
Yksikön päällikkö, Sähkösuunnittelu
050 592 8632

Juhani Eerilä (Tampere)
Projektipäällikkö, Sähkösuunnittelu
040 726 6675

Ota meihin yhteyttä

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää palveluistamme tai haluatko jättää tarjouspyynnön?

Jätä yhteydenottopyyntö