Äyräväinen

LVIA-nykytilaselvitys antaa selkeää ja yksinkertaista tietoa kiinteistön tekniikan toimivuudesta ja kelpoisuudesta.

Huonosti toimivan LVI-tekniikan ja rakennusautomaation seuraukset voivat olla vakavia ja korjaukset kalliita.

Tutkimme oikeat asiat ajoissa

Toimivankin kiinteistön LVIA-tekniikasta voi löytyä ongelmia, joista osa voi olla suunnittelupöydältä lähtöisin. Liian usein ongelmat havaitaan vasta niiden kärjistyessä.

Sisäympäristön ongelmat ovat aina seurausta jostain. Tutkimme ja raportoimme oikeat asiat. Tekniikan edellytykset ja mahdolliset riskit kannattaa selvittää ennen kuin seinistä joudutaan poraamaan mikrobinäytteitä.

Olemme kääntäneet kuntotutkimuksen päälaelleen

Tyypillisesti ongelmien selvittämiseen tarjotaan kuntotutkimuksia. Kuntotutkimus lähtee sisäilman mittauksista, kokemuksemme mukaan toimivuuden kannalta tärkeitä asioita voi kuitenkin jäädä pimentoon.

Äyräväisen nykytilaselvitys lähtee aina suunnitelmakatselmuksesta, mitä on suunniteltu ja onko tekniikalla edellytyksiä toimia. Kentällä suunnitelmien vastaavuus nykytilaan tarkistetaan. Järjestelmien kunto kartoitetaan ja mikäli tämän jälkeen on tarpeen tehdä tarkempia mittauksia tai tutkimuksia, hoidamme ne yhteistyökumppaniemme kautta.

Täydellä palvelulla asiat kuntoon

Meiltä löytyy vahvaa rakennuttamis- ja suunnitteluosaamista. Saamme tarvittavat korjaukset käyntiin nopeasti ilman välikäsiä.

Selvitykseen on mahdollista sisällyttää internetpohjainen viihtyisyyskysely. Tämä antaa tietoa käyttäjien kokemasta sisäilmastosta. Tyytyväisyyskysely sopii hyvin omistajan ylläpidon tavoitteiden asettamiseen ja varmentamiseen.

Selkeyttä raportointiin

Pidämme tärkeänä, että asiakkaamme ymmärtää mitä nykytilaselvityksessä on tehty ja mitä löydökset tarkoittavat. Annamme selvitykselle ymmärrystakuun: mikäli asiakas ei ymmärrä tai osaa tulkita raporttiamme kirjoitamme sen uusiksi.

Nykytilaselvitys sisältää erilaisia osakokonaisuuksia, joita voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeeseen. Selvitys sisältää kuitenkin aina suunnitelmakatselmuksen, kohdekäynnin ja raportoinnin.

Yleensä kannattaa tutkia Ilmanvaihto yhdessä automaation kanssa. Tarjoamme selvityksiä kuitenkin erikseen ilmanvaihdolle ja automaatiolle.

Lue lisää ilmanvaihdon nykytilaselvityksestä
Lue lisää rakennusautomaation nykytilaselvityksestä

Ota meihin yhteyttä

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää palveluistamme tai haluatko jättää tarjouspyynnön?

Ota yhteyttä
sakari

Sakari Kurronen
Projektipäällikkö
LVI-nykytilaselvitykset
Diplomi-insinööri, LVI
040 572 8316