Äyräväinen

Energia- ja elinkaarisuunnittelun vaatimukset tiukentuvat jatkuvasti ja samalla sisäilman olosuhteista täytyy pitää huolta. Meidän palvelumme on kehitetty vastaamaan näihin tarpeisiin.

Kiinteistön pitkän elinkaaren takaaminen talotekniikan asianmukaisen toiminnan avulla on meidän vahvuutemme.

Elinkaarisuunnittelu
Ilmastonmuutoksen myötä lainsäädäntö on nostamassa rakennusten elinkaarisuunnittelun välttämättömäksi osaksi rakentamisprosessia. Elinkaarisuunnittelulla voidaan arvioida ja minimoida kiinteistön koko elinkaaren tuottama hiilijalanjälki ja sen tulee olla rakennushankkeen ensimmäisiä suunnitteluvaiheita. Luonnosvaiheessa tehdyillä päätöksillä arkkitehtuurin, rakenteiden ja tekniikan suhteen on ratkaiseva merkitys kiinteistön elinkaaren aikana syntyviin kasvihuonepäästöihin. Teemme elinkaarisuunnittelua ja hiilijalanjäljen laskentaa kaiken kokoisille rakennuksilla.

Käyttöiän merkitys
Rakennusmateriaalien aiheuttama hiilijalanjälki jakaantuu koko rakennuksen käyttöiälle. Pitkä käyttöiän saavuttaminen edellyttää toimivaa talotekniikkaa. Tämän takaamiseksi olemme kehittäneet talotekniikan toimivuusselvitys -konseptin. Tutustu toimivuusselvitykseen täältä.

Energiankulutus
Rakennuksen käytönaikainen energiankulutus muodostaa suurimman yksittäisen osan sen hiilijalanjäljestä. Siispä optimoitu energiankäyttö ei ole ainoastaan taloudellista, vaan myös ympäristöystävällistä. Teemme energiasuunnittelua, josta voit lukea lisää täältä.

Tutustu referensseihin

Ota meihin yhteyttä

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää palveluistamme tai haluatko jättää tarjouspyynnön?

Ota yhteyttä