Äyräväinen

Ydintoimintaamme kuuluvat korjausrakentaminen, toimitilojen uudistaminen ja uudisrakentaminen. Suunnittelupalvelumme käsittävät talotekniikan lämpö-, vesi-, ilmanvaihto- ja automaatiojärjestelmät kaiken kokoisissa projekteissa.

Käytössämme ovat tarvittavat ohjelmistot LVI-suunnitteluun, automaatiosuunnitteluun, tietomallihankkeisiin, energiasimulointeihin ja energiaselvityksiin. Vakiintuneiden yhteistyökumppaneidemme kautta tarjoamme sähkösuunnittelua, kustannuslaskentaa sekä sprinkleri- ja kaasusammutussuunnittelua. Turvaluokitellut työt tehdään suljetussa verkossa.

Erityisosaamisemme

Sisäilman jäähdytys ja energiatehokkuus. Energiatehokkuutta maksimoitaessa ulkoilman viileyttä hyödyntävä vapaajäähdytys on usein potentiaalinen vaihtoehto suomalaisissa olosuhteissa. Vapaajäähdytys suunnitellaan myös toimivaksi tarvittaessa sarjassa kompressorijäähdytyksen kanssa, jolloin koko jäähdytystarve saadaan täytettyä kustannustehokkaasti.

Tietoturvallisuus ja luotettavuus. Henkilöstöllämme on laaja kokemus turvaluokitelluista maanalaisista projekteista, kuten turvatiloista ja konesaleista. Tämäntyyppisissä hankkeissa tietoturvallisuus on ensiarvoisen tärkeää kaikissa suunnittelun ja toteutuksen vaiheissa. Myös kaikki prosessimme mahdollistavat luottamuksellisen tiedon riskittömän käsittelyn ja varmistuksen.

Asiakassuhteet. Yhteistyön sujuvuus asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa on meille tärkeä asia. Haluamme kuulla ja keskustella asiakkaamme kanssa talotekniikan ajankohtaisista kehittämistarpeista ja toteuttaa niihin parhaat ratkaisut. Käytössämme oleva laatujärjestelmä varmistaa asiakaslähtöisen toiminnan.

Ota meihin yhteyttä

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää palveluistamme tai haluatko jättää tarjouspyynnön?

Ota yhteyttä