Valitse yritys: HelsinkiRovaniemi
  • Laatu

Turvallista talotekniikkaa

Suunnittelumme johtoteemana on turvallisuus. Se tarkoittaa asiakkaillemme terveellisiä ja turvallisia sisäolosuhteita sekä toiminnan häiriöttömyyttä ja jatkuvuutta ympäristö- ja energianäkökohdat huomioon ottaen. Se tarkoittaa myös sitä, että huolehdimme sekä hankkeidemme että omasta työturvallisuudesta.

Pysymme aikataulussa

Laatu näkyy ennen kaikkea siinä, että aikataulumme pitävät eikä suunnittelutöistämme tule reklamaatioita.

Jatkuva kehitys

Haluamme parantaa ja kehittää toimintaamme, tietotaitoamme ja suunnittelun ajankäyttöä jatkuvasti. Ajantasainen, RALA-sertifioitu laatujärjestelmämme kattaa kaikki yrityksemme tärkeimmät toiminnot.

Laatujärjestelmän avulla voimme mitata myös muun muassa asiakastyytyväisyyttä, henkilöstön viihtyvyyttä sekä potentiaalisia kehityskohteita. Vuosittaisella auditoinnilla varmistamme, että laatujärjestelmää noudatetaan ja se on tarkoituksenmukainen.

Osaava, sitoutunut henkilöstö

Pidämme huolta siitä, että henkilöstömme on paitsi osaavaa, pätevää ja luotettavaa, myös työssään erinomaisesti viihtyvää. Yksi tavoitteistamme onkin kouluttaa henkilöstöämme jatkuvasti ja tarjota heille mielenkiintoisia ja haastavia projekteja.

Palautelomake

Laatujärjestelmämme keskeisenä osana on asiakaspalautteen hankinta. Palautteen tarkoituksena on saada välitöntä tietoa palvelumme ja suunnittelutyömme onnistumisesta.

Voitte antaa palautetta esimerkiksi projektiin liittyvästä tietotaidosta, yhteistyökyvystä, palveluvalmiudesta, aikataulujen pitävyydestä, suunnitelmista, muutosten hallinnasta, työmaanhoidosta, valvonnasta ja vastaanotosta.

Lomakkeella lähetetyt palautteet vastaanottaa laatupäällikkömme.

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...

Roskapostiesto (vastaa alla olevaan kysymykseen)

10 + 10 =