Äyräväinen

Äyräväinen Oy:n palveluihin kuuluu korjausrakentaminen, toimitilojen uudistaminen ja uudisrakentaminen. 

Suunnittelupalvelumme kattavat talotekniikan lämpö- vesi- ilmanvaihto- ja automaatiojärjestelmät kaiken kokoisissa projekteissa. Käyttämämme ohjelmistot mahdollistavat LVI-suunnittelun, automaatiosuunnittelun ja tietomallihankkeet. Teemme myös energiasimulointeja ja energiaselvityksiä. Kauttamme hoituvat myös sähkösuunnittelu, kustannuslaskenta sekä sprinkleri- ja kaasusammutussuunnittelu. 

Erityisosaamistamme on energiatehokas sisäilman jäähdytys. Suomalaisissa olosuhteissa voidaan usein käyttää vapaajäähdytystä, jossa hyödynnetään ulkoilman viileyttä. Energia- ja kustannustehokas vapaajäähdytys voidaan toteuttaa sarjassa kompressorijäähdytyksen kanssa. Tällöin koko jäähdytystarve voidaan toteuttaa energiaa ja kustannuksia säästäen. 

Kiinnitämme erityistä huomiota tietoturvallisuuteen ja luotettavuuteen. Kaikki turvaluokitellut työt suoritetaan suljetussa verkossa. Henkilöstöllämme on kattava kokemus turvaluokitelluista maanalaisista projekteista, kuten turvatiloista ja konesaleista. Kaikki prosessimme mahdollistavat luottamuksellisen tiedon riskittömän käsittelyn ja varmistuksen. Tietoturvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää kaikissa suunnittelun ja toteutuksen vaiheissa.

Yhteistyön sujuvuus asiakkaiden ja yhteistyökumppaneidemme kanssa on toimintamme kova ydin, jonka eteen teemme päivittäin töitä ammattitaidolla ja sitoutuneen työyhteisömme voimin. Haluamme kuulla ja keskustella asiakkaidemme kanssa talotekniikan ajankohtaisista kehittämistarpeista, ja toteuttaa asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa sopivat ratkaisut. Käytössämme oleva laatujärjestelmä varmistaa, että toimintamme on asiakaslähtöistä, laadukasta ja tarkoituksenmukaista.

Ota meihin yhteyttä

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää palveluistamme tai haluatko jättää tarjouspyynnön?

Ota yhteyttä