Julkaistu: 14.12.2016

Palvelumme puntarissa

”Kehitämme palveluamme ja toimintatapojamme jatkuvasti seurannan ja palautteen avulla.”

Asiakastutkimus 2016

Kehitämme palveluamme ja toimintatapojamme jatkuvasti seurannan ja palautteen avulla. Osana tätä prosessia teemme laajan asiakaskyselyn kerran kolmessa vuodessa.

Alkusyksystä 2016 lähetimme satunnaisotannalla osalle asiakkaistamme kyselyn. Saimme entistäkin parempaa palautetta projektityöstämme. Erityisen hyvinä asioina asiakkaamme pitivät yhteistyökykyämme ja palvelualttiuttamme (4,62), asiakasviestintäämme (4,38) ja projektien onnistumista kokonaisuutena (4,15). Maksimipistemäärä on 5.

Huonoinkin numero on oheisessa taulukossa 3,72, joten voimme katsoa onnistuneemme erinomaisesti. Taulukossa 1 näkyy myös vertailu kahteen aiempaan tutkimukseen.

Enemmistö vastaajista valmiina suosittelemaan meitä

Taulukon 2 tulokset kertovat, että valtaosa asiakkaistamme pitää työtämme niin hyvänä, että on valmis nimellään markkinoimaan meitä. Numeroiden 9 ja 10 osuus vastauksista on 79 %.

Aina ei voi onnistua eikä miellyttää kaikkia. Parin vastaajan mielestä olemme onnistuneet vain keskinkertaisesti tai toiminnassamme on parannettavaa. Rakentava palaute on erittäin tervetullutta, koska se estää perusteetonta itsetyytyväisyyttä ja laakereilla lepäämistä.

Kehitämme arvojemme mukaisesti

Yrityksemme arvoja ovat vastuullisuus, jatkuva kehittyminen ja asiakkaan menestyminen. Niiden mukainen toiminta edellyttää jatkuvaa toiminnan parantamista, työmenetelmien kehittämistä ja koulutusta. Päättyvänäkin vuonna meillä on ollut useita kymmeniä erilaisia koulutus- ja kehitystapahtumia. Ja sama tahti jatkuu tulevaisuudessakin.

Olemme kiinnostuneet kuulemaan siitä, miten onnistumme niin projektityössä kuin kehittämisessäkin myös tutkimusten välissä.

Tavataan ja jutellaan ensi vuonnakin.

Toivotan sinulle riemullista ja rentouttavaa joulun aikaa.

Mikko Äyräväinen

chart1

chart2