Julkaistu: 02.09.2016

Insinööritoimisto Äyräväinen Rovaniemi Oy osaksi Granlund-konsernia

Insinööritoimisto Äyräväinen Rovaniemi Oy:n osake-enemmistö on myyty Granlund Oy:lle.
Yrityskaupan ansiosta Granlund vahvistaa toimintaansa Pohjois-Suomessa ja pyrkii saavuttamaan johtavan aseman alueen talotekniikkasuunnittelussa ja konsultoinnissa.

”Granlund johtavana asiantuntijaorganisaationa tarjoaa Rovaniemen porukalle mahdollisuuden jatkaa vahvaa asiantuntijatyötään ja astua samalla uusille osaamisalueille ja kehittyä. Asiakkaat Pohjois-Suomessa voivat näin hyödyntää koko Granlund-verkoston erikoisosaamista.”, kertoo toimitusjohtaja Mikko Äyräväinen.

Yrityksen nimi muuttuu Granlund Rovaniemi Oy:ksi. Mikko Äyräväinen jatkaa Granlund Rovaniemi Oy:n osakkaana ja hallituksessa ja koko henkilöstö jatkaa vanhoina työntekijöinä. 1.10.2016 alkaen yhtiön toimitusjohtajaksi on nimitetty Jukka Kärki ja suunnittelujohtajaksi Vesa Huhtala. Kummatkin on myös kutsuttu osakkaiksi yhtiöön.

”Meille tärkeää on jatkuvuus, paikallisuuden kunnioittaminen ja se, että muutoksen vaikutukset henkilöstölle ja yhteistyökumppaneille ovat positiivisia. Vaikuttaa siltä, että kulttuurimme ja toimintatapamme sopivat erinomaisesti yhteen”, Granlundin toimitusjohtaja Pekka Metsi arvioi.

Äyräväinen Oy:n toiminta Helsingissä jatkuu itsenäisenä

Kauppa ei vaikuta Helsingistä käsin toimivan Insinööritoimisto Äyräväinen Oy:n toimintaan tai omistukseen, vaan se jatkaa itsenäisenä, kehittyvänä ja vahvasti kasvavana yrityksenä. Helsingin yhtiön enemmistöosuus tulee kolmen seuraavan vuoden kuluessa siirtymään Henri Airaksiselle, Pasi Heiskaselle ja Markku Liljalle ja Mikko Äyräväinen jää vähemmistöosakkaaksi.

Lisätietoa:
Mikko Äyräväinen
Toimitusjohtaja, Insinööritoimisto Äyräväinen Oy
0400 507 688
etunimi.sukunimi@ayravainen.fi