Julkaistu: 27.08.2015

Insinööritoimisto Äyräväinen jakautuu 1.10.2015 alkaen

Insinööritoimistomme jakautuu 1.10.2015 kahdeksi suunnittelutyötä tekeväksi yhtiöksi.

Helsingissä toimintamme jatkuu entisellä nimellä. Rovaniemellä kotiaan pitävän toisen yhtiömme nimi tulee olemaan Insinööritoimisto Äyräväinen Rovaniemi Oy. Samassa yhteydessä syntyy myös Äyräväinen Invest Oy. Kaikille yhtiöillemme tulee uusi Y-tunnus.

Mikko Äyräväinen omistaa kaikki yhtiöt ja toimii myös kaikkien yhtiöiden toimitusjohtajana. Samassa yhteydessä Helsingin yhtiömme vähemmistöosakkaiksi tulevat nykyiset yksikön päälliköt Henri Airaksinen, Pasi Heiskanen ja Markku Lilja. Neljän vuoden kuluttua enemmistöosuus siirtyy heille ja Mikko Äyräväinen jää 20 % osuudella vähemmistöosakkaaksi. Insinööritoimisto Äyräväinen Oy ja sen Rovaniemeä kotipaikkanaan pitävä Äyräväinen Rovaniemi tulevat jatkamaan itsenäisinä, kehittyvinä ja kasvavina yhtiöinä myös tulevaisuudessa. Yhteistyö ja kokemusten vaihto yhtiöiden välillä tulee jatkumaan edelleenkin tiiviinä.

Jakautumisen myötä uudistamme lähiaikoina verkkosivustomme sisällön jakamalla sen erillisiksi sivustoiksi kummallekin yhtiölle. Myös sähköinen uutiskirjeemme sekä INSformation-lehtemme jaetaan tulevaisuudessa ja niiden sisältö tulee olemaan aluekohtaisempaa. Lisätietoa syksyn kuulumisista voit saada myös seuraamalla toimistoamme LinkedIn-palvelussa.

Insinööritoimisto Äyräväinen