Julkaistu: 09.10.2019

Äyräväinen Oy:n sukupolvenvaihdos – Henri Airaksinen toimitusjohtajaksi

Äyräväinen Oy:n hallitus on nimittänyt DI Henri Airaksisen toimitusjohtajaksi 1.10.2019 alkaen. DI Mikko Äyräväinen jatkaa edelleen hallituksen puheenjohtajana ja vanhempana asiantuntijana.

Lisäksi DI Markku Lilja nimitettiin varatoimitusjohtajaksi ja ins. Pasi Heiskanen suunnittelujohtajaksi.

Samassa yhteydessä yrityksen enemmistöomistus siirtyi tasaosuuksin Airaksiselle, Liljalle ja Heiskaselle. Mikko Äyräväinen jatkaa vähemmistöosakkaana.

“Olen tavattoman iloinen, että yrityksemme siirtyy seuraavalle osaajapolvelle itsenäisenä ja kotimaisena yhtiönä”, Mikko Äyräväinen kommentoi. “Uskon, että pystymme nyt tehtyjen järjestelyjen ansiosta palvelemaan asiakkaitamme hyvin myös 2020-luvun digitalisoituvassa maailmassa.”

“Yrityksen tila on mainio, meillä on hyvä ja asiansa osaava henkilöstö. Tästä on hyvä lähteä kehittämään uusia palveluitamme asiakkaittemme toiveet huomioiden”, toteaa Henri Airaksinen.

Äyräväinen Oy on vuonna 1972 perustettu talotekniikan suunnittelu- ja konsulttitoimisto. Äyräväisen palveluihin kuuluu LVI-, sähkö- ja rakennusautomaatiosuunnittelu, energiakonsultointi, erilaiset toimivuusselvitykset sekä rakennuttaminen ja valvonta. Äyräväisen kokonaisvahvuus on 55 henkilöä ja sen toimipaikka sijaitsee Malmilla Helsingissä.

 

Lisätiedot:

Henri Airaksinen, toimitusjohtaja 040 4508259

Mikko Äyräväinen, hallituksen puheenjohtaja 0400 507688