Äyräväinen
Kaikki

Äyräväisen palvelut laajentuivat rakennuttamiseen ja TATE-valvontaan syksyllä 2017. Tammikuussa 2018 saimme lisävahvistusta, kun kiinteistökonsulttiyritys Jones Lang LaSalle Finland (JLL) siirsi liikkeenluovutuksella TATE-valvonta- ja rakennuttamisorganisaationsa Äyräväiselle.

Pätevän ja kasvavan henkilöstömme tarjoamat rakennuttamispalvelut voivat liittyä omiin suunnitteluhankkeisiimme tai muiden suunnittelemien kohteiden rakentamisvaiheeseen. Erityisen hyvin palvelumme sopii TATE-painotteisiin korjaushankkeisiin, jossa voimme toimia hankkeen ainoana konsulttina.

Rakennuttamisen ja valvonnan palvelut lisättiin laatujärjestelmäämme ja sisäisiin ohjeistuksiimme saman tein syksyllä 2017. Nyt syyskuussa 2018 vuotuisen RALA-arvioinnin yhteydessä RALA-sertifioinnin laajuuteen lisättiin menestyksekkäästi ilman puutteita Rakennuttaminen (RAP) sekä Valvonta ja tarkastus (VAT). Arviointiraportissa saimme muutaman hyödyllisen kehitysidean sekä useita kehuja, kuten:

  • Erilaisten toteutusmuotojen etuja ja riskejä pystytään analysoimaan ja perustelemaan asiakkaalle.
  • Dokumentointi sujuu tehokkaasti.
  • Työvaihekohtaiset valvontatehtävät on määritelty riskien perusteella.
  • Aktiivinen koulutustoiminta auttaa henkilöstöä tunnistamaan ajankohtaisia muutoksia osaamistarpeissa.

LVI- ja RAU-suunnittelumme on ollut RALA-sertifioitua jo vuodesta 2003 lähtien.

Lisätietoja:

Mikko Äyräväinen
Toimitusjohtaja
Diplomi-insinööri, LVI
0400 507 688

Timppa Seppälä
Yksikön päällikkö
Rakennuttaminen ja valvonta
Insinööri, LVI
050 355 2736

Ota meihin yhteyttä

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää palveluistamme tai haluatko jättää tarjouspyynnön?

Ota yhteyttä

Tilaa uutiskirje

Täytä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään, niin saat noin neljä kertaa vuodessa lähetettävän uutiskirjeemme.