Äyräväinen
Kaikki

Automaatiosuunnittelu parantaa olosuhteita ja säästää kustannuksia.

Rakennusautomaatiolla ohjataan, säädetään ja valvotaan kiinteistön taloteknisiä toimintoja. Hyvin suunniteltu ja toimiva järjestelmä helpottaa rakennuksen hoitoa mahdollistamalla olosuhteiden automaattisen ja keskitetyn ylläpidon, mutta järjestelmän optimointi tuo mukanaan myös energiasäästöjä ja laitteiden käyttöiän pitenemistä.

Keskitetystä järjestelmästä käyttäjän on helppo valvoa ja tarvittaessa säätää koko rakennuksen olosuhteita yhdestä paikasta. Hyvin toimivan automaatiojärjestelmän toiminta ei näy rakennuksen käyttäjän arjessa mitenkään.

Insinööritoimisto Äyräväinen tekee rakennusautomaatiosuunnittelua laajassa skaalassa; pienistä saneerauslisäyksistä aina vaativiin ja laajoihin automaatiojärjestelmäkokonaisuuksiin. Äyräväisellä rakennusautomaatiota suunnitellaan kolmen, pelkästään rakennusautomaatioon keskittyneen suunnittelijan voimin.

Markku Lilja
Yksikön päällikkö
Diplomi-insinööri, LVI
Turvatilat ja konesalit
Rakennusautomaatioasiat
040 591 2285

Ota meihin yhteyttä

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää palveluistamme tai haluatko jättää tarjouspyynnön?

Ota yhteyttä

Tilaa uutiskirje

Täytä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään, niin saat noin neljä kertaa vuodessa lähetettävän uutiskirjeemme.